Keresés


Crowfall: egy új remény

2017.03.19 12:10

,,Amikor a Trónok harcát keresztezik az EVE online-nal." ...csak itt a csillagrendszerek helyett területekért és várakért folyik a harc.

A játék pontos megnevezése: Massively Multiplayer Online - Throne War Simulator. Tehát egy nyílt világú masszív PvP-s, várostromos játék, ami a 2015-ös kickstarteres kampánya óta kemény 11 millió dollárt szedett össze. A fejlesztése gőzerővel zajlik, nem úgy mint (riválisa) a Camelot Unchained esetében, ahol még mindig a karakterek mozgását programozzák.




A Crowfall egyetlen szembetűnő hibája a rajzfilmes kinézete, ami egy MMORPGRTS-nél nem jelent akkora hátrányt. Viszont a legjobb az egészben, hogy már nyáron bétázható és amint elkészül, a sandbox jellege miatt lealázhatja az összes hasonló koreai csodát is! (Döntéseinkkel befojtásólhajuk az egész világot, előfordulhat, hogy egy befoglalt terület után a szerveren kalandozók, már csak egy letarolt pusztasággal fognak találkozni.) A fejlesztők olyan játékokon dolgoztak eddig, mint az Ultima Online, Everquest, Shadowbane és a Star Wars: Galaxies, ami talán garancia lehet a sikerre.



Számtalan játszható karakterosztály és specializáció között választhatsz. Lehetsz nemes lovag, kis patkány, dúskeblű amazon, vagy akár lóba*zó nagy kentaur is. A PvE tartalmak esetében a szokásos elemek, mint pl. a farmolás, ércelődés, crafting, bossolás szintén megtalálhatóak a programban. Lesznek izgalmas területharcok, frakcióharcok, guild háborúk, politika, roaming, várépítések/ostromok és minden ami Black Desertből kimaradt.

Ezt a német nyelvű összefoglalót érdemes áttanulmányozni.

Bónusz: bedől a fal!

Érdekesség: még mindig kapható 2 millió Ft-ért a 2017 imperial palace elnevezésű kastély, amivel támogathatod a fejlesztőket. :)

Fizetési mód: Buy to Play (GW2-es).

Hivatalos oldal: https://www.crowfall.com/

Free béta: 2017 közepe.