Keresés


Star Wars Battlefront 2 - válassz oldalt!

2017.11.18 06:45

Megérkezett minden idők egyik legjobb Csillagok háborúja játéka! A brutál grafika és a pörgős játékmenet szinte páratlan mestermunkának látszik, szégyellje el magát, aki nem vette meg és nem ült fel a hypevonatra, meg különben is... - nah ilyen és ehhez hasonló mondatokból elég volt ennyi - mindez persze csak részben igaz. :) Az első nap tesztelése után úgy tűnik a program hozta a tőle elvártakat. Full squadunk többször győzedelmeskedett és konstatáltunk, hogy jóóó' lesz ez! A loot boxos katyvasz senkit nem érdekelt, az első napon pozitív statokkal, kártya nélkül toltuk végig a napot. Az esztelen rohangálás persze itt sem annyira célravezető, hiszen nyitott szájjal még mindig nem érdemes berohanni a f*szerdőbe.

Spoiler: Palpi bácsi halála után, újra büntet!



Mit kapunk a pénzünkért? A 39-46-os méretű két pár Star Wars-os zokni (előrendelőknek), a 4 csillagos Kylo Ren karakter és a Yodacsuvi_pornó_DVD mellett, kaptunk egy aktiválható The Last Jedi Season DLC-t, ami látszólag semmit sem telepített. De a látszat csal, december 5-én kezdődik csak a móka! Röviden ki kell választanod, hogy melyik oldalra állsz be, a különböző küldetések érdekében. Innentől fogva szinte minden napra akad valami. Klikk a képre!



Az egész december 13-tól lesz majd izgalmas, hiszen két új hős (a sudár csaj és a rohamosztagosok fekete gyöngye), valamint két új térkép és egy csillaghajó is terítékre kerül. Ezzel egy időben érkezik meg az utolsó jedik nagy mozifilmje, ahol utoljára láthatjuk viszont a megboldogult Leia Organa hercegnőt. Talán Hollywood innentől megpróbálhatná értékelni a legendás sztárjait, vagy nem... de virtuálisan mindig velünk marad. Végszó. A Battlefront 2-re ráférne némi balansz, a pályák átdolgozása, nem beszélve az Origines party rendszerről. Mindezek mellett ajánlott vétel - fél év múlva, féláron. Giga, GG. Hivatalos oldal, forrás és egy kedvcsináló.