Keresés


Mindent bele 2019! (Frissítve)

2019.01.26 05:59

Elsőnek is üdvözlet az újaknak, csoki a régieknek és ágyő a dezertőröknek! Nagyon izgalmas évnek nézünk elébe.

Van itt nekünk egy Ashes of Creation MMO béta tesztünk, még elcsípheted! Lesz benne minden, ami PvP császárnak és PvE mátyinak ingere. Videó: Ashes of Creation Apocalypse Siege Maps Preview.

Lesz itt egy Conqueror's Blade nevű nyílt világú középkori háborús ostromjátékunk. Egy nyílt világú masszív PvP-s, várostromos Crowfallunk és egy Camelot Unchainedünk. Továbbá egy New World nevű sandbox túlélőjátékunk az Amazontól!

Aztán lesz még az év végén egy AIR nevezetű steampunk MMO a PUBG alkotóitól is. Olyan húzószavakkal és jelzőkkel, amit csak egy igazi pévépé harcos értékelhet:

Open World PvP, akció orientált MMORPG, Battlegrounds, duels, légi és szárazföldi csaták, Realm vs Realm, klánháborúk(?) és teljes körű PvE örömök.



További érdekességek itthonról:

Egy kis nosztalgia a régi WoW-os emberkéknek. Idén nyáron érkezik a hivatalos World of Warcraft vanilla szerver! És ha már szerver, a legmagyarabb World of Warcraft ereklye: az eredeti Bloodscalp szerver. - Óhh, az a régi szép aranybogár PvP set...

A tankokat és tank-játékokat kedvelőknek csak annyit, hogy kicsiny hazánk a világ egyik legdurvább szupertankjából vesz több tucatot, ami nem más mint a Leopard 2 harckocsi!

Ma 4 féle játékban oszthatjuk a virtuális pofonokat a 11. Budapest Beatdown-on!

A magyar származású Summit1g streamer legyőzte Ninját számháborúban, ezért már nem az övé a legtöbb feliratkozó a Twitchen (már nem fog visszamenni sorjázni 16+), hahajrá! Ez itt a hírek vége.