Keresés


Helyzetjelentés és egy Twitch ajánló!

2019.10.06 17:19

Mint ismeretes átálltunk a Discord-ra, a Twitch-re, Youtube-ra, Facebook-ra és a tö*ömtudja mire, ezért szinte teljesen feleslegesé vált egy ilyen típusú statikus klános weboldal - ami talán az utolsó mohikánok egyike, ahol évek óta toltak híreket, kommenttel tűzdelt screenshotokat, érdekességeket ésátöbbi... de az Sg.hu játék fórumához hasonlóan még nem vontak ki bennünket teljesen a forgalomból. Aki el akar kerülni minket, a következő PC-s játékokkal csapatjuk: Conqueror's Blade EU West (a legnagyobb szintű magyarokkal), Magic the Gathering, Destiny 2 és jövőre a Crowfall!




Miután az oldalunk rendelkezik némi reklámértékkel (pl. van olyan játék, ami a Google-ból egyből ide vezet) ezért engedtessék meg egy jó kis Twitch ajánló a népnek!

Sok híres ember nőtte ki magát a hajdani Guild Wars 2-es PvP guildünkből, de a legtöbbet elért tagunk végülis Skendo79 lett. Ceed, Dante és Santa arannyal kikövezett nyomdokait követve, Skendo (Villám) újfent Twitchelésbe kezdett! Teljes mértékben vállalható, szellemes, humoros formában nyilvánul meg, játszik mindenféle játékkal, kommentekre reagál és természetesen a (női) rajongói alsóneműket, ajánlatokat is sok szeretettel fogadja. :) Warframes magyar guildjével újabb elszánt tagokat toboroznak a szörnyek garmadái ellen. Minden felsorolt játék megtalálható a Steam-en.