Keresés


Hatalmas hírcsomag, ömlesztve

2017.09.03 11:56

November elején valósággá válhat a Star Wars rajongók legszebb álma. Érkezik a Star Wars Jedi Challenges AR pakk, amivel holosakkozni és holopárbajozni is lehet!  A Lenovo-Disney csomagja (pre-orderben) 199 dollárért vihető majd haza. Lucas papa - köszönjük, hogy eladtad a franchise jogokat... Videó a képre klikkelve indúl!



Rangas mester együtt játszott Westennel, hazánk nagy HotS helytartójával és ezen felbuzdulva Santával twitchelésbe fogtak. - Azért emlékezzetek ránk, ha befutottatok, küldjetek ingyen játékokat nekünk...

Még 9 napig 5,23 dollárért beszerezhető a  Warhammer: End Times - Vermintide, a hírhedt patkányírtós játék! Breaking news: készül a második rész, több hőssel(?).

World of Tanks és a büntetőszázad. A játék matchmakingje garantálja a biztos vereséget. Lásd kép. Apropó hamarosan érkezik a 30v30-as csatamód is, Giga meg az új pimpelt Mouse tankjával büntet.



Nem tudom, ez biztos fontos lehet. ,,Erasmus nem lemezes verzióban veszi meg a GW2 kieget, tehát ezen logika mentén haladva DLC-t vásárol." Dante ért a HTML-hez.

A Renegade guild (hajdani Black Desertes klánunk) újabb honlapján mostanság rengeteg érdekes hír található, csekkoljátok!

Star Wars: Empire at War: a Disney és a Petroglyph kiadott egy új patchet, amivel ismét aktiválta a többjátékos módot.

Ingyenessé vált a Star Wars Battlefront négy DLC-je (16 új pálya, 4 új játékmód, 8 új hős és számtalan felszerelés), gyorsan töltsétek az Originről!

Egyre csak gyűlik a pénz az évszázad legjobb játékára. Közel 2 millió ember 156 millió dollárral támogatta eddig a Star Citizen fejlesztőit.

Nem térünk vissza a Ventrilora, és nem váltunk át a Discordra, mert a Team Speak három a nyerő! Eheti crop.




Pár nap múlva megjelenik PS-re (Ceed kedvence) a Destiny 2, de minek. :)

Ingyenes Steam játék kulcsok egy hírrel lejjebb, csak akkor használd fel ha tényleg érdekel!

Néhányan újra játszunk a Hocssal, Battlefronttal, meg a Battlefield 1-el. Őstagok lehet csatlakozni. És ne feledjétek a Star Wars Battlefront 2 november 17-én érkezik a boltokba.