Keresés


Hamarosan a Crossout is játszható lesz a Steamen

2017.06.25 08:25

,,Free-to-play launch on Steam is planned for Q2 2017. Those players who purchased during Early Access are able to continue playing Open Beta version." - idézet a Steamről.

Mi a pék az a Crossout?

Egy Mad Max stílusú poszt-apokaliptikus autóépítős (open béta fázisú) MMO játék.

Mindenki egy alap járművel kezd neki a pörgős 8v8-as csatáknak, vagy a limitált számú 4v4-es misszióknak, ami után XP-t, reputációt, alkatrészeket és ha nem lőttek szét benzin a jutalom. Utóbbiakat eladva gyárthatunk, vagy vehetünk a piacon különböző tuning felszereléseket. Elsősorban fegyvereket és gépjármű összetevőket, dekor cuccokat, illetve egyéb hardvereket mint pl. lőszerrekeszt, generátorokat, álcázó berendezést, távcsövet, radart.




Csak a képzeleted szabhat határt! Építhetsz gyors homokfutót rakétavetőkkel, építesz lánctalpon dübörgő tankot 88 mm-es ágyúkkal, vagy póklábon mászkáló gépszörnyet, gépágyús drónokat szállító lomha kamiont... és ezeknek a halálos keverékét a még hatékonyabb hentelés érdekében. Aki nem tud várni a Steames open béta megjelenésre, szedheti a hivatalos oldalról! Crossout - Launch Trailer.